CAFETARIA DT TWINS SNACKHUYSCH

Recentebeoordeling


2 sterren uit 70 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria DT Twins Snackhuysch. Meer weten? Ontdek meer

4 dec 2022 om 20:20 We bestelde via thuisbezorgd 4 maaltijden. Alles afgevinkt en betaalde bijna 50 euro. Heb niet meer gekeken verder op de bon via email,maar ging ervan uit dat ivm bedrag ,ik alles thuisbezorgd kreeg. Krijg 2 friet 2 hamb en bakje mayo, en mis 2 maalt
12 nov 2022 om 17:07 Gewoon uitstekend ! Komt gewoon even rijden van uit Tiel naar Beesd onze complimenten ! Niemand bezorgd de lunch deze jongens wel !het kan keer gebeuren dat het te druk is ! Ga dan niet meteen zieken koop dan een geit het leven is te mooi !
9 nov 2022 om 12:39 zo goed van deze meneer dat hij contact opneemt dat er niet iets is het is alleen jammer dat dit bedrijf een ijsje van 4.25 blijkbaar even waardt vind als een magnum. daarnaast waren de burgen en frietjes koud. al om al een kut ervaring.
24 okt 2022 om 14:36 Meer als 2 uur wachten en boos worden als ik zeg dat ik dit niet vind kunnen. Als het goed is is er een verzoek gedaan door twins voor terugbetaing door thuisbezorgd. Ik hoop dat ik zo spoedig mogelijk mijn geld retour heb. Dit nog nooit mee gemaakt.
24 aug 2022 om 18:33 Wederom moeten bellen waar de bestelling bleef! En toen hij eindelijk kwam stonden de frikadellen speciaal recht op in de tas, dus de saus in het zakje. Grote puinhoop dus geen bestelling meer daar!
8 aug 2022 om 22:15 Normaal gesproken altijd dik in orde. Echter deze keer, na anderhalf uur wachten, heb ik gebeld. De twee kapsalons die we vervolgens ontvingen hadden geen kaas, nauwelijks patat (lauw) en vlees (droog) en bestonden voornamelijk uit sla.. Zonde!
5 aug 2022 om 22:19 Helft wat we bestelde was niet geleverd. Panini was helemaal zompig en slap, Sorbet was een hele andere smaak dan we bestelde. Dit word hem niet meer!
30 jul 2022 om 6:52 Het duurde 2 uur voor ik mijn bestelling bezorgd kreeg. Het eten viel tegen. Harde friet
29 jul 2022 om 8:04 Ik bestelde een kipburger en ik kreeg andere burger met een rare saus. Dit is de tweede keer dat ik de verkeerde burger krijg. Jammer!
24 jul 2022 om 21:15 Top!
19 jul 2022 om 20:00 Verschrikkelijk slecht. Wat een prijzen voor een karig broodje. Broodje gezond en broodje kaas precies zelfde belegd op wat rauwe ui na. Wat sla 1 plak kaas 2 schijfje tomaat en rauwe ui en dat moet een broodje gezond voorstellen. Nooit meer!
18 jul 2022 om 15:21 Nooit meer eten bestellen hier !