CAFETARIA DT TWINS SNACKHUYSCH

CAFETARIA DT TWINS SNACKHUYSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 44 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria DT Twins Snackhuysch. Meer weten? Ontdek meer

19 mei 2022 om 18:55 the order was canceled without being notified
19 mei 2022 om 14:20 Bezorging laat te wensen over. Vaak meer dan anderhalve uur ook gewoon door de weeks overdag, of als het regend helemaal niet. Eten is vooral veel te duur ten opzichte wat je er voor krijgt bij andere aanbieders.
12 mei 2022 om 22:20 Eigenlijk wel goed maar op een avocado burger wil je wel lekkere avocado in plaats van 4 piepkleine harde stukjes
2 mei 2022 om 22:17 Eten was prima !. Wel iets duur vergeleken bij anderen. Maar was prima kwaliteit. Kortom een aanrader.
1 mei 2022 om 15:04 Ik had een boonstronk van de sla in mn eten Beetje weinig shaorma en patat. Veel sla En het eten was lauw. Smaak was wel goed. Voor mij geen 2e keer hier
28 apr 2022 om 19:59 Bestelling kwam na dik 2 uur pas Cheeseburger niet lekker en slappe patat
27 apr 2022 om 20:47 Bezorger was meermaals tegen de deur aan t schoppen. Apart mayo erbij besteld zat een druppel bij de friet bij. Tevens drie frietjes in een medium bak. Stoofvlees smaakte aangebrand. Laatste keer hier besteld.
27 apr 2022 om 19:54 Friet was hard frikandel koud had choco milkshake besteld kreeg iets als mocca
25 apr 2022 om 22:50 We hebben heerlijk gegeten , eten afgehaald wat een ontzettende mooie locatie , kwaliteit is zeer hoog eigenlijk wel jammer dat we zulke trieste recensie er tussen zitten
24 apr 2022 om 20:55 Een medium friet satesaus besteld voor 7,50. Echt schandalig hoeveel friet er uiteindelijk in het bakje zat. Net de onderste laag gevuld. Belachelijk gewoon
18 apr 2022 om 21:38 Helaas teleurstellend. Hamburger was niet lekker en ik verwachtte wel meer voor die prijs.
14 apr 2022 om 15:15 Voor de bezorging vind ik 1 ster nog te veel. Het eten was ruim en uur te laat. De snacks waren flink afgekoeld en de prijs kwaliteitsverhouding is slecht! De friet was slap en zoutloos. Voor mij de laatste keer dus!